Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

Els mitjans de la CCMA faran un ampli seguiment de les activitats de la Fira Mediterrània de Manresa

29/09/2020 08:45
ccma.cat
La propera edició de la Fira Mediterrània de Manresa tindrà lloc entre el 13 i el 18 d'octubre i combinarà el format en línia i presencial per adaptar-se a la crisi sanitària. Tant TV3 com Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment de totes les activitats d'aquest gran esdeveniment de la cultura popular. Aquesta col·laboració s'emmarca en el conveni firmat entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació Mediterrània, Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional per difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats de Fira Mediterrània de Manresa.

La 8a edició de l’Humus Mediterrani dona a conèixer sis formacions d’arrel

18/09/2020 17:00
Manresadiari
L’Humus Mediterrani, la secció off de Fira Mediterrània de Manresa que acull les propostes més properes a l’arrel tradicional, iniciativa de l’espai de música i cultura D’Arrel, s’adapta a la crisi sanitària però segueix treballant amb el mateix objectiu de donar a conèixer i facilitar l’entrada al circuit professional a grups amateurs o emergents que han preservat o creat música i cançó tradicional.