Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

24a Fira Mediterrània

12/12/2020 09:30
Butlletí de l'Agrupament d'Esbarts Dansaires
El període de presentació de propostes artístiques per formar part de la programació de la 24a edició de Fira Mediterrània de Manresa (que se celebrarà del 14 al 17 d'octubre de 2021) estarà obert fins dimecres 27 de gener de 2021 a les 24 h.

Una tardor (escènica) calenta

30/11/2020 13:00
Oriol Puig Taulé / Entreacte
El director d’Entreacte m’ha encarregat un article sobre les últimes notícies de l’actualitat teatral. Li he dit que sí. M’agraden els reptes.

Dansa tradicional i contemporània

24/10/2020 09:20
Jordi Sora / ElTemps.cat
En les dues peces anteriors van donar-nos pautes per entendre millor l’evolució i les pistes bàsiques des de les quals gaudir de la dansa contemporània. Toni Jodar i Beatriu Daniel tenen un amplíssim bagatge, compromís i coneixement del sector. I amb el seu projecte Explica Dansa han voltat per tot arreu: a la recerca d’un públic cada cop més interessat en aquesta art escènica, amb qui fer gaudir del descobriment, les preguntes i una contaminació activa entre moviment, pensament i acció. A l’estiu, al Festival ÉsDansa, van preestrenar un dels tres formats amb què estan treballant: “TRA TRA TRA – Tradició”.