Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

Welcome Jordi Fosas, new artistic director of Fira Mediterrània de Manresa

20/03/2019 13:00
Araceli Tzigane / Mapamundi Música
In the words of the Fira, "Jordi Fosas has a long track record in traditional and folk culture, through his involvement with the Cercle de Cultura Tradicional i Popular (Marboleny Traditional and Folk Culture Circle) and Festival Ésdansa de Les Preses (Ésdansa de Les Preses Festival).

La Casa de la Música de Manresa dóna suport a la creació musical

01/03/2019 14:15
Manresadiari
Aquest dijous ha tingut lloc la presentació la convocatòria 2019 de suport a la creació musical de la Casa de la Música de Manresa, enguany amb la incorporació de dues noves línies: participació al Festival Acústica i Ajut a l’autoria/composició. Les inscripcions estan obertes fins al 18 de març. L’any 2018 es van presentar 287 grups i 58 propostes es van beneficiar dels ajuts.

Nou director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa

25/02/2019 11:45
Anna Carreras i Aubets / Bonart
Jordi Fosas ha estat fins ara president del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, director del Festival Ésdansa de Les Preses, vicepresident de Festivals du Sud, Xarxa de Festivals del sud d’Europa de danses populars i soci cofundador i director-gerent de l’empresa La Caraba Produccions.