Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Recull de premsa

Pla d'impuls a la dansa d'arrel

16/04/2021 11:25
Jordi Preñanosa / Manresadiari
L'objecte d'aquesta iniciativa és afavorir que els creadors emergents treballin amb la dansa d'arrel i estimular als nous professionals de la dansa a treballar amb la dansa d'arrel tradicional.

Vega: capgirant la imatge de la dona a la tradició oral

28/02/2021 10:30
Icatmans / ccma.cat
Les cantants Paula Grande i Anna Ferrer s'han unit per revisar la imatge de la dona en les cançons tradicionals en un projecte impulsat pel Festival Càntut. "Vega" representa una sacsejada als papers i rols femenins i, a la vegada, musicalment és un aposta de futur sorprenent.

"Ullsclucs" és el nou projecte educatiu de L'Auditori en forma de CD

16/02/2021 09:55
Assaig General / Catalunya Música
El disc ha estat enregistrat pel segell discogràfic de L'Auditori i és la primera part del projecte que culminarà amb un espectacle familiar i escolar que es podrà veure a L'Auditori de Barcelona al maig i també a la Fira Mediterrània de Manresa, coproductora del concert, la tardor del 2021.

Projecte Educatiu de l'Auditori de Barcelona

09/02/2021 10:10
Jordi Preñanosa / Manresadiari
Es tracta del disc Ullsclucs, que ja està disponible a L'Auditori Digital i s'estrenarà, en format de nou espectacle escolar i familar, el proper mes de maig a L'Auditori de Barcelona i es podrà veure a l'octubre a Manresa en el marc de la Fira.