Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació
Teatre, Dansa, Música, Poesia

Ada Vilaró

Caminada silenciosa per la pau
Estrena absoluta a la Fira
Coproducció: FIRA MEDITERRÀNIA, FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA i ESCENA POBLENOU
Amb el suport de: DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
Amb la col·laboració de la Fundació Carulla.

Aquesta acció és part del projecte un Pas per la Pau, de l'artista Ada Vilaró que després de la seva impactant performance de Vint-i-quatre hores a la Fira Mediterrània de 2015, torna a Manresa plantejant-se un nou repte: caminar en silenci sis dies per la pau, creuant el Bages. El seu recorregut començarà el dia 30 de setembre en un acte solemne per diferents espais del Monestir de Sant Benet de Bages (12.45h, espectacle amb venda d’entrades), configurant un itinerari sonor, visual i poètic. A partir d’aquí iniciarà una caminada silenciosa per la pau, convidant a tothom que vulgui sumar-se a un tram o a tota la caminada realitzada per diversos municipis de la comarca. També, en cada municipi del recorregut es recolliran, en una gran tela, paraules testimonials d'aquest Pas per la Pau.

Et convidem a sumar-te a aquest viatge íntim i compartit en comunitat, on el nostre silenci reivindica la Pau.
Caminarem un darrere l’altre durant la caminada, la gent som el camí.

Informació de l’itinerari:

La caminada s'iniciarà el diumenge 30 de setembre a les 14h després de l’espectacle inicial al Monestir de Sant Benet.
L'arribada tindrà lloc el divendres 5 d’octubre a Manresa.

De dilluns 1 d’octubre fins divendres 5 d’octubre: la sortida serà cada dia a les 9:30h davant l’Ajuntament de cada poble (durada dels trams: 4h aprox.)

Et pots sumar a fer un tram o a tota la caminada sencera. Es demana, a tots els participants que s’inscriguin prèviament abans del 25 de setembre, per facilitar les tasques de l’organització.

L’organització facilitarà a cada tram un espai d’allotjament comunitari.

Per a més informació: http://adavilaro.com/pasperlapau

 

Gratuït