Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació
Activitats professionals

Wine & Fest Forum 2019. VI Congrés Internacional de Festivals de Músiques del Món i Folk

Inscripció prèvia

Activitat professional adreçada a responsables de festivals, esdeveniments musicals i/o cicles musicals estables d'arreu. Es pretén obrir una finestra de reflexió treballant cada any una temàtica diferent. L'any passat:

EXPORTA EL TEU MODEL DE FESTIVAL: COM I PER QUÈ?

Ja fa anys que la poderosa indústria dels festivals treballa per expandir-se més enllà de les seves fronteres. Obrir noves vies de negoci, donar a conèixer la marca, connectar amb noves comunitats artístiques locals i arribar a nous públics són alguns dels motius que porten al sector a exportar els seus esdeveniments musicals. L’altre cara de la moneda resideix en promotors estrangers que es fixen en el nostre territori -amb un espectacular dinamisme del sector i bon clima una part important de l’any- per implementar les seves marques. 

Mitjançant diversos exemples concrets, la jornada pretén posar sobre la taula qüestions, reptes, dubtes i necessitats a l’hora d’expandir un festival sigui a escala local, nacional o internacional.

  • Quan 12/10/2019 de 10:30 a 15:00 (Europe/Madrid / UTC200)
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal
PRO
12 Oct
13:15
15'
Inscripció prèvia
Llotja Professional - Àrea jornades professionals