Rocío Márquez & Fahmi Alqhai

(Andalusia)
Diálogos de viejos y nuevos sones
07 Oct Teatre Conservatori - 22:30
Durada 65m
Gènere Música
Preu 12 € anticipada 15 € taquilla
Estrena a Catalunya
Sinopsi

Una de les veus més sorprenents del flamenc actual, Rocío Márquez, i un dels millors intèrprets mundials de viola de gamba, Fahmi Alqhai, s’han trobat amb el repte de cercar un camí comú entre el cant flamenc i la música barroca.

Les músiques d’arrel, com ara el flamenc, estan en un estat permanent de creixement, en una constant interacció entre el nou i l’antic. La veu clara, plena de matisos de la cantaora Rocío Márquez i Fahmi Alqhai, gran renovador de la interpretació de la música antiga gràcies a la seva concepció comunicativa del repertori històric, han entrellaçat el seu art, buscant punts d’unió. Junts ens mostren l’origen compartit d’antics cants flamencs i melodies barroques, teixint-les de forma màgica en una successió de peces que van des de seguiriyas, a tientos i tangos o de Monteverdi a cançons tradicionals catalanes.

Espectacle guardonat amb un premi Giraldillo d’Innovació a la passada Bienal de Flamenco de Sevilla.

AMB EL SUPORT DE: Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM) i l'Agencia Andaluza de Instituciones Culturales de la Consejería de Cultura y Deporte de la Junta de Andalucía