Saba!

(Catalunya/Illes Balears/País Valencià)
Joves Músics d'Arrel
05 Oct Teatre Kursaal. Sala gran - 21:00
Durada 90m
Gènere Música
Preu 18 € anticipada 20 € taquilla
Estrena absoluta a la Fira
Sinopsi

Maria Arnal & Marcel Bagés · Judit Neddermann · Joana Gomila · Criatures · Manu Sabaté · Pau Figueres · Riu · Xavier de Bétera · Rufaca Folk Jazz Orquestra · Escola Folk del Pirineu · Magí Canyelles

Antoni Gaudí va dir una vegada que l'originalitat consisteix en el retorn a l'origen. Conscient de la importància de buscar una veu pròpia i de la força de la tradició com a matèria creativa, hi ha un interessant planter de joves músics als Països Catalans que, combinant avantguarda i tradició des de diferents òptiques, estan transformant la música d’arrel.

Per inaugurar l'edició dels seus 20 anys, Fira Mediterrània els vol donar la veu, i reuneix sobre l'escenari alguns dels noms més destacats d'aquesta generació. Es tracta d'un concert amb un format irrepetible, ple de col·laboracions inèdites amb prop de quaranta músics a l'escenari i la participació d'una big band de luxe com és la Rufaca Folk Jazz Orquestra, que combina especialistes en la música del Pirineu amb alguns dels millors joves músics de jazz del país. Saba nova per a vells sentiments!

ESPECTACLE INAUGURAL

PRODUCCIÓ PRÒPIA Fira Mediterrània de Manresa