Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

23 Juny

Fira Mediterrània parla del càlcul de la petjada de carboni a la jornada sobre sostenibilitat ambiental a festivals de cinema organitzada per l’ICEC

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) va celebrar el 22 de juny a la sala d’actes Santa Mònica una jornada adreçada a festivals i mostres de cinema des de la mirada de la gestió ambiental, amb recomanacions, casos de bones pràctiques i una taula rodona per parlar d’experiències en l’àmbit de la sostenibilitat ambiental.
17 Juny

Neix el festival de dansa BALLA VALLÈS a Sentmenat

Aquest vespre Fira Mediterrània de Manresa assistirà a la inauguració de la primera edició del festival de dansa BALLA VALLÈS, que organitza la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca i se celebrarà a Sentmenat del 17 al 19 de juny.
3 Juny

Fira Mediterrània serà seu del 3r mòdul dels Digital Leap

El proper mes d’octubre, Fira Mediterrània de Manresa acollirà algunes de les activitats incloses a la 3ª edició dels mòduls d’aprenentatge Digital Leap, esdeveniments de 5 dies de durada que inclouen formació teòrica i pràctica en plataformes digitals des de diferents perspectives.

Llegir Més