Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

“Veus femenines de la Mediterrània” a les Nits d’Estiu del Museu d’Història de Catalunya

El Museu d’Història de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa recuperen aquest mes de juliol el cicle de concerts Nits d’estiu, sota el lema “Veus femenines de la Mediterrània”. El cicle inclou les actuacions de Coloma Bertran, Paula Grande i Anna Ferrer i Marala.
2021/07/09 16:34:20.903632 GMT+2

El Museu d’Història de Catalunya i la Fira Mediterrània de Manresa recuperen aquest mes de juliol el cicle de concerts Nits d’estiu, sota el lema “Veus femenines de la Mediterrània”. El cicle inclou les actuacions de Coloma Bertran, Paula Grande i Anna Ferrer i Marala.

A les tres propostes artístiques del cicle, tradició i modernitat, patrimoni i el futur es troben de la mà de músiques mediterrànies.  La violinista Coloma Bertran obrirà el cicle el 14 de juliol amb Nocturns i diamants, acompanyada de Carles Belda, Guillem Soler i Arnau Tordera. El 21 de juliol, Paula Grande i Anna Ferrer, presentaran Vega, una coproducció de Fira Mediterrània, el Festival Càntut i La Marfà, que explora el rol de les dones en els últims dos segles a través de les lletres de les cançons del repertori tradicional de les comarques gironines. I Marala Trio tancarà el cicle el 28 de juliol amb A trenc d’alba. un repertori de cançons que beuen del present i dels cants ancestrals dels orígens de les tres components del grup (Catalunya, Illes Balears i País Valencià).

Els concerts tindran lloc a la terrassa de l’edifici del Palau de Mar, just enfront del Port Vell de Barcelona, escenari ideal per a un cicle estival. L’entrada inclou la visita guiada en clau de gènere a l’exposició permanent Elles també hi eren abans del concert.

Més informació