Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

Fira Mediterrània, present a FiraTàrrega

12/09/2022 12:55
Fira Mediterrània de Manresa va tenir presència a la Llotja de FiraTàrrega amb l'estand de Catalan Arts! des de dijous 8 de setembre i fins diumenge dia 12, per participar a l’edició 2022 del mercat dedicat a les arts escèniques.

L’Humus Mediterrani arriba a la 10a edició

27/07/2022 12:00
L’Humus Mediterrani és la secció off de la Fira Mediterrània de Manresa que complementa l’oferta oficial amb les propostes més properes a l’arrel tradicional, iniciativa de l’espai de música i cultura D’Arrel.

Fira Mediterrània parla del càlcul de la petjada de carboni a la jornada sobre sostenibilitat ambiental a festivals de cinema organitzada per l’ICEC

23/06/2022 14:05
L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) va celebrar el 22 de juny a la sala d’actes Santa Mònica una jornada adreçada a festivals i mostres de cinema des de la mirada de la gestió ambiental, amb recomanacions, casos de bones pràctiques i una taula rodona per parlar d’experiències en l’àmbit de la sostenibilitat ambiental.

Neix el festival de dansa BALLA VALLÈS a Sentmenat

17/06/2022 15:26
Aquest vespre Fira Mediterrània de Manresa assistirà a la inauguració de la primera edició del festival de dansa BALLA VALLÈS, que organitza la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca i se celebrarà a Sentmenat del 17 al 19 de juny.

Fira Mediterrània serà seu del 3r mòdul dels Digital Leap

03/06/2022 16:03
El proper mes d’octubre, Fira Mediterrània de Manresa acollirà algunes de les activitats incloses a la 3ª edició dels mòduls d’aprenentatge Digital Leap, esdeveniments de 5 dies de durada que inclouen formació teòrica i pràctica en plataformes digitals des de diferents perspectives.

La Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i Roca Umbert Fàbrica de les Arts organitzen una jornada professional sobre la participació femenina en la construcció de la tradició

26/05/2022 15:55
El 15 de juny, de 9 h a 14 h, tindrà lloc la jornada professional “Rastres en femení, el patrimoni i la memòria popular oblidada”, organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts, amb el suport de l'Institut Català de les Dones i la Fira Mediterrània de Manresa.

Reunions ràpides a FiM Vila-seca

06/05/2022 12:59
Fira Mediterrània de Manresa assisteix avui a FiM Vila-seca, la fira professional dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars fets a Catalunya, que se celebra fins diumenge.