Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

Fira Mediterrània de Manresa, a la fira musical Babel Med de Marsella

16/03/2017 13:45
Babel Med Music, el fòrum internacional de les músiques del món que té lloc cada any a Marsella (França), celebra del 16 al 18 de març la 13a edició. Fira Mediterrània hi serà present, juntament amb altres 18 empreses i entitats catalanes, des de l’estand que ha coordinat el Departament de Cultura

AVÍS IMPORTANT!!

06/03/2017 22:52
Degut a la saturació del servidor de Fira Mediterrània de Manresa detectada durant les darreres hores, ampliem el termini de presentació de propostes fins el dia 7 de març a les 15h.

Fira Mediterrània participa a l’Assemblea de Cofae a Gijón, en el marc de FETEN

14/02/2017 12:50
Dimarts 14 de febrer, Fira Mediterrània de Manresa assisteix a l‘assembla ordinària de Cofae (Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol) per parlar, entre altres temes, de propostes de projectes i activitats. L’assemblea se celebra en el marc de la 26a edició de FETEN, la Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes, a Gijón (Astúries).

Fira Mediterrània participa a Madrid a l’assemblea i les jornades de formació de Cofae

29/11/2016 10:03
La Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol (Cofae) ha organitzat per avui i demà unes jornades de formació que porten per lema “Ètica en la gestió cultural: transparència i responsabilitat social”. Les jornades coincideixen amb l’assemblea de l’entitat, convocada per fer valoració de les activitats que s’han dut a terme durant l’exercici 2016 i formular noves propostes per a l’any vinent.

Fira Mediterrània assisteix a la sessió plenària de l’IETM a València

29/11/2016 09:38
La xarxa internacional de professionals de les arts escèniques IETM es reuneix des d’avui i fins al 6 de novembre a València en sessió plenària. Fira Mediterrània hi assisteix amb l’objectiu de conèixer de primera mà l’IETM (que no es reunia en sessió plenària a l’Estat espanyol des de 1999) i per tal d’aprofitar les possibilitats que ofereix de treballar en projectes internacionals.

Fira Mediterrània participa a la 27a Mostra d’Igualada

23/11/2016 10:47
Des d’avui i fins diumenge se celebra la 27a edició de la Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Es tracta d’un gran aparador que aplega al voltant de 35.000 espectadors i 500 professionals acreditats, amb 56 espectacles programats, dels quals 16 són estrenes.

Fira Mediterrània assisteix al Sismògraf, Festival de dansa a Olot

23/11/2016 10:28
Durant aquests dies Fira Mediterrània estarà present al Sismògraf, el festival que des d’avui i fins al 3 d’abril farà d’Olot l’epicentre de la dansa a Catalunya, amb una doble vessant: la de mercat i la de festa de la dansa.  L’objectiu és propiciar un espai perquè professionals i creadors es trobin i així expandir la dansa dins les programacions culturals de les ciutats i, a la vegada, donar