Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

Acord entre la CCMA i la Fundació Mediterrània, Fira d'espectacles d'arrel tradicional, per promoure i difondre les activitats de la Fira Mediterrània de Manresa

08/10/2021 10:40
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació Mediterrània, Fira d'espectacles d'arrel tradicional, han firmat un conveni de col·laboració per difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2021 i del 2022 de Fira Mediterrània de Manresa.

Fira Mediterrània, present a FiraTàrrega

09/09/2021 12:16
Fira Mediterrània de Manresa estarà a la Llotja de FiraTàrrega amb l'estand de Catalan Arts! des de dijous 9 de setembre i fins diumenge dia 12, per participar a l’edició 2021 del mercat dedicat a les arts escèniques.

Fira Mediterrània participa a l’Ésdansa

30/08/2021 17:05
Del 25 al 29 d’agost es va celebrar l’edició 2021 de l’ÉSDANSA, el festival de la dansa d’arrel tradicional de Les Preses, i Fira Mediterrània de Manresa va participar en dues de les activitats programades: una taula rodona sobre l’etno-coreògraf Manuel Cubeles i la xerrada entre la companyia de dansa Kernel Dance Theatre i el públic assistent al passi de LÓNG.

Fira Mediterrània assisteix al Primavera Pro

04/06/2021 11:49
Des del 2 al 4 de juny se celebra a l’Auditori del CCCB l’edició 2021 del Primavera Pro, les activitats incloses al Primavera Sound, adreçades a professionals del sector musical i sonor i d’altres sectors propers (com ara el tecnològic, l’audiovisual, del màrqueting i de la consultoria), entre d’altres.

Fira Mediterrània, present al projecte “150 veus. La cultura de l’endemà” del CoNCA

12/05/2021 16:32
Demà dijous 13 de maig a les 18 h, es presenta el llibre 150 veus. La cultura de l’endemà. La publicació és una iniciativa del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) i recull les opinions sobre la cultura post Covid-19 de diferents representants del sector, entre les quals s’inclou un article signat per Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa.

Fira Mediterrània assisteix a la FiM de Vila-seca

07/05/2021 16:14
La FiM de Vila-seca (Fira de música emergent i familiar) torna des d’avui i fins al 9 de maig. Es tracta d’un esdeveniment professional que vol contribuir a dinamitzar el mercat de la música en directe, facilitar la feina dels professionals i millorar les oportunitats artístiques i comercials de grups i companyies.

Fira Mediterrània participa a la trobada de responsables i personal tècnic de programació cultural municipal

28/04/2021 15:31
Avui hem presentat algunes de les coproduccions de Fira Mediterrània de Manresa a la Trobada de responsables i personal tècnic de programació cultural municipal, que organitza la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Fira Mediterrània de Manresa, present a la jornada inaugural del Sismògraf

08/04/2021 13:51
La jornada per a professionals “Europa en xarxa” ha obert aquest matí la programació de la 13a edició del Sismògraf, el festival que converteix cada any Olot en l’epicentre de la dansa a Catalunya. Fira Mediterrània de Manresa hi ha assistit virtualment i també serà present en aquesta jornada inaugural amb la participació de Jordi Fosas, director artístic de la Fira, com a moderador de la conversa que tindrà lloc aquest vespre després de la projecció del documental “Brots Transhumants”.