Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Actualitat

La Regió de la Puglia tanca un acord de cooperació amb Fira Mediterrània

13/10/2011 09:48
La Fira Mediterrània de Manresa teixeix un nou acord de cooperació internacional amb un altre territori d’aquest corredor cultural mediterrani a partir d’aquesta catorzena edició. La regió italiana de la Puglia i la Fira han tancat un acord de col·laboració que permetrà que ambdós territoris intercanviïn artistes i professionals de la contractació des d’enguany.  

Hem aturat temporalment el servei de petició d’entrades per a professionals per un error informàtic

13/10/2011 09:32
L’empresa informàtica que gestiona el procediment de petició d’entrades per a professionals a través del web ha detectat un problema important. Per tal de resoldre’l, el procés de petició d’entrades per als professionals romandrà desactivat temporalment. Els informàtics es posaran en contacte amb tots els professionals inscrits un cop estigui solucionat el problema.  

UN REPARTIMENT MÉS SOSTENIBLE

07/10/2011 07:57
El repartiment del programa de mà de la 14a edició de la Fira Mediterrània de Manresa ja s’ha començat a distribuir per comerços i entitats de la ciutat. Una de les novetats d’enguany és que aquest procés és més ecològic i sostenible. Es realitza amb un tricicle que estrena la cooperativa manresana mbici, en col·laboració amb la Fira.

El grup Aulaga Folk enregistrarà per a TVE 2

05/10/2011 16:12
El grup de música Aulaga Folk que actuarà la tarda del dissabte 5 de novembre a l’escenari de la plaça Major de Manresa dins la 14a Fira Mediterrània ha estat seleccionat pel prestigiós programa “Los conciertos de Radio 3”, que s’emet a la 2 de TVE, per enregistrar un programa en directe el dia 14 de novembre, pocs dies després del mercat manresà. Si voleu assistir a l’enregistrament, podeu demanar-ho al grup: juancarlos@aulagafolk.com

Se celebra un seminari a Barcelona per aprendre a usar la Fira Mediterrània per promoure espectacles

05/10/2011 16:08
El Servei de Desenvolupament Empresarial de l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) i la Fira Mediterrània de Manresa han preparat un seminari de formació amb la finalitat de donar eines i mecanismes perquè les empreses converteixin la fira en una plataforma de promoció i contractació dels seus espectacles o productes culturals. Ja han confirmat la seva assistència a la formació un total de 45 professionals. El seminari està dividit en dues parts.

La Fira Mediterrània es projecta a Alemanya i a Fira Tàrrega

05/10/2011 15:19
El mes de setembre és sinònim de Fires i de projecció internacional per a la Fira Mediterrània de Manresa. En una recta final que comença a la fira de Paderborn (Alemanya), amb la qual Manresa ha millorat la relació iniciada l’any passat, i que continua a la 31a Fira de teatre al carrer de Tàrrega –entre el 8 i l’11 de setembre-, on instal•la un estand a la Llotja professional, Manresa realitza el tram final d’inscripcions amb tarifes reduïdes per als professionals que desitgin assistir al “Mediterrània Professional Meeting”. En aquest bloc l’any passat la Fira Mediterrània va captar l’atenció de 1.160 professionals que generen 1.650 contractes, segons dades de l’estudi d’impacte cultural induït dut a terme per la Universitat de Deusto, i finançat pel Ministerio de Cultura. Les empreses venedores i compradores poden assistir a la Fira de manera presencial, o també amb un estand en l’àrea de negoci principal de la Llotja Professional o en l’altra àrea de negoci constituïda al Passeig Pere III.

Presentació de la 14a Fira Mediterrània de Manresa

05/10/2011 15:18
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presidirà dimecres vinent, 14 de setembre, la roda de premsa de presentació de la 14a Fira Mediterrània de Manresa. L’acte tindrà lloc a les 10.30 hores al Palau Marc de Barcelona, i també hi intervindran l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la directora artística de la Fira Mediterrània, Tere Almar, i Perejaume, artista convidat en aquesta edició de la Fira.

La Fira Mediterrània aposta per la projecció exterior i s’internacionalitza amb la participació de creadors de 24 nacionalitats

05/10/2011 15:18
– Manresa acollirà la Fira del 3 al 6 de novembre amb un programa que presenta creadors de 121 companyies i 263 activitats – Neix el Mediterrania Professional Meeting amb seminaris, trobades networking, jornades formatives i un Club per a Professionals – Roger Mas, Las Migas, Cabo San Roque, Quico El Célio, El Noi i El Mut de Ferreries & ‘Botifarra’, Taraf de Haïdouks & Kocani Orkestar, Javier Ruibal, Compagnie Nicole & Martin o D’Irque & Fien són alguns dels noms programats

La Fira Mediterrània ponent en la jornada dels festivals literaris al Mercat de Vic

05/10/2011 15:17
La Institució de les Lletres Catalanes organitza el proper dissabte 17 de setembre, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, la III Trobada d’Organitzadors de Festivals Literaris. La jornada es farà a la Sala Coll i Bardolet de l’edifici El Sucre de Vic i començarà a les 11h amb la benvinguda del director de la ILC, Oriol Izquierdo, i la conferència inaugural “Aprendre de les arts veïnes: eines per als festivals literaris”, a càrrec de Jordi Bertran, filòleg i gerent de la Fundació Fira Mediterrània de Manresa. La taula rodona “Des de la perifèria: premsa, públic, patrocinadors i altres interlocutors” completarà la jornada. Hi participaran el periodista Carles Geli; Joan Sabaté, director del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura i el director de teatre Pep Paré. Tot seguit s’obrirà el torn de debat i conclusions.

Fira Mediterrània convidada per la Fira d'Osca a fer una presentació

05/10/2011 15:17
La 25a Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca ha programat avui una presentació de la 14a Fira Mediterrània de Manresa. A Osca 400 professionals del sector artístic assisteixen a uns 25 espectacles. Avui també la Fira assisteix a l'assemblea de la xarxa de teatres, auditoris, circuits i festivals de l'Estat, de la qual és soci.

La Fira Mediterrània de Manresa coopera amb el Ball de Serrallonga de Tarragona

05/10/2011 15:16
La Fundació Fira Mediterrània de Manresa coopera amb el Ball de Joan de Serrallonga de Tarragona, en el programa d’actes que ha organitzat amb motiu dels 25 anys de la seva recuperació i que té lloc en el marc de les Festes de Santa Tecla de Tarragona, declarades per part de la Generalitat Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Aquest diumenge, 18 de setembre, a l'Antiga Audiència, a la plaça del Pallol, tindrà lloc a les 19 h la projecció de dues pel·lícules històriques al voltant de la figura del mític bandoler català del segle XVII. La Fundació Fira Mediterrània ha fet les gestions necessàries perquè ambdós treballs es puguin projectar. Es tracta de:

A la venda totes les entrades de la Fira Mediterrània

30/09/2011 11:34
Ofereix descomptes per la compra anticipada i per tres tipus d’abonament El proper 4 d’octubre, la Fira Mediterrània de Manresa obre la venda d’entrades de tots els espectacles de pagament de la 14a edició, que se celebra del 3 al 6 de novembre. Des del mes de setembre, ja s'han pogut comprar les entrades d’alguns dels espectacles més destacats de la programació.