Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Cap de setmana a les Terres de l’Ebre dels joves becats pel Pla d’impuls a la dansa d’arrel

Els joves becats per fer estades de formació i perfeccionament en l’àmbit de la dansa d’arrel tradicional, organitzades pel Pla d’impuls a la dansa d’arrel, han estat des de divendres 27 de maig i durant tot el cap de setmana a les Terres de l’Ebre.
2022/05/30 15:56:00 GMT+2

Els joves becats per fer estades de formació i perfeccionament en l’àmbit de la dansa d’arrel tradicional, organitzades pel Pla d’impuls a la dansa d’arrel, han estat des de divendres 27 de maig i durant tot el cap de setmana a les Terres de l’Ebre. Divendres, de la mà de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), a Móra la Nova, els joves van poder participar en una sessió formativa i van assistir a la presentació de diferents projectes de recerca vinculats a la dansa tradicional, així com de l’Inventari de Danses Vives, i a la inauguració de Litterarum, la fira d’espectacles literaris de Mora d’Ebre. Dissabte 28 de maig van seguir la formació a Lo Planter de Tortosa, i diumenge van acabar les activitats amb Carlos Martorell, que els va donmar a conèixer el seu treball vinculat a la tradició i la intel·ligència artificial, i amb Roberto Olivan, que els va parlar de Deltebre Dansa, el festival de dansa contemporània que dirigeix.

WhatsApp Image 2022-05-30 at 09.26.40 (1).jpeg