Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Cases de la Música ha obert la convocatòria del Programa de Suport a la Creació per participar al Circuit Estepa Mediterrània

Cases de la Música ha presentat l’edició 2020 del seu Programa de Suport a la Creació adreçat a formacions musicals emergents, amb ajudes destinades a participar a la Fira Mediterrània de Manresa, entre d’altres. La convocatòria per inscriure’s al programa d’ajuts es va obrir fa uns dies i es tancarà el 23 de març.
2020/02/19 09:57:00 GMT+1

Cases de la Música ha presentat l’edició 2020 del seu Programa de Suport a la Creació adreçat a formacions musicals emergents, amb ajudes destinades a participar a la Fira Mediterrània de Manresa, entre d’altres. La convocatòria per inscriure’s al programa d’ajuts es va obrir fa uns dies i es tancarà el 23 de març. Les formacions triades actuaran a la Fira Mediterrània en el marc de la programació del Circuit Estepa Mediterrània, l’off del mercat manresà que acull les propostes musicals més underground.

El Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música (Mataró, Gironès, L'Hospitalet, Manresa i Terrassa) també inclou ajudes en altres àrees: la participació al Mercat de Música Viva de Vic, l’enregistrament en estudi, la producció de directes, càpsules audiovisuals, ajudes a la composició en col·laboració amb la Fundació SGAE, KM.0 i participació al Fred Festival 2020 de Terrassa. És el tercer any que es convoquen aquestes línies de suport artístic.

Un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat i l'equip gestor de Cases de la Música s’encarregarà de seleccionar les propostes que rebran els ajuts. La resolució es farà pública el 6 d’abril.

Més informació

bequesfiramed-web28129.jpg