Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, a l’assemblea i les jornades de COFAE

Durant les dues jornades en comú amb els altres socis de l’entitat es tractaran temes molt diversos, com les novetats de la llei de contractació pública, la innovació digital a les fires d’arts escèniques, la mobilitat de companyies i professionals assistents a les fires i els resultats de l’estudi d’impacte social de les fires associades i de l’estudi sobre el perfil dels professionals de les fires.
2018/11/26 11:26:46.384311 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assistirà avui i demà, a Madrid, a l’assemblea i les jornades organitzades per la Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado espanyol (COFAE), de la qual en forma part el mercat manresà. Durant les dues jornades en comú amb els altres socis de l’entitat es tractaran temes molt diversos, com les novetats de la llei de contractació pública, la innovació digital a les fires d’arts escèniques, la mobilitat de companyies i professionals assistents a les fires i els resultats de l’estudi d’impacte social de les fires associades i de l’estudi sobre el perfil dels professionals de les fires.

Assemblea i jornades Cofae.jpg