Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, a les reunions ràpides de la Mostra Igualada

Del 26 al 30 de maig se celebrarà la 32a Mostra Igualada, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya.
2021/05/26 11:43:34.214390 GMT+2

Del 26 al 30 de maig se celebra la 32a Mostra Igualada, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. La programació d’enguany combina l’activitat professional en línia i les propostes en viu, en una edició repensada i adaptada amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat  dels participants. Fira Mediterrània de Manresa participa a les activitats adreçades als professionals, com per exemple les reunions ràpides, i assistirà a diversos espectacles programats.

La Mostra Igualada és el punt de trobada anual dels professionals del sector amb una Llotja, enguany virtual, i activitats adreçades a companyies i programadors per proveir les programacions familiars d’arreu del territori català i facilitar l’accés als circuits estatals i internacionals. Les activitats adreçades als professionals, la Mostra PRO Catalan Arts, es concentren de dimecres a divendres i en un format virtual inclouen presentacions, reunions ràpides i espectacles en streaming, entre d’altres.