Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània, a les reunions ràpides del festival Medimex (Itàlia)

Es tracta d’una de les activitats incloses al programa adreçat als professionals que assistiran durant aquests dies al festival italià, i que tindran lloc durant els dies 7 i 8 de juny.
2019/06/06 11:03:7.047975 GMT+2

Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa, participarà aquest dissabte 8 de juny als Face to Face(s), reunions ràpides, de l’edició 2019 del Medimex, International Festival & Music Conference, a Taranto (Pulla, Itàlia). Es tracta d’una de les activitats incloses al programa adreçat als professionals que assistiran durant aquests dies al festival italià, i que tindran lloc durant els dies 7 i 8 de juny.

Enguany, l’activitat professional del Medimex inclou, entre els temes centrals que es treballaran, l’entrada al mercat de la música, la indústria de la gravació, el món dels espectacles en directe i la relació entre música i intel·ligència artificial. Durant aquests dies, artistes i operadors del sector podran utilitzar totes les eines ofertes per l’organització per contactar amb directors de festivals, gestors d'agències, segells discogràfics i actors internacionals.

La participació al Medimex forma part dels acords establerts amb Puglia Sounds, un dels socis internacionals de Fira Mediterrània, segons el qual, les delegacions de professionals de les dues entitats participaran als respectius esdeveniments i es duran a terme accions de col·laboració en la difusió de les diferents activitats.

Medimex és un projecte de Puglia Sounds, el programa de la regió de la Pulla per al desenvolupament del sistema de música regional.

medimex.png