Fira Mediterrània, al Visa for Music de Rabat

Del 22 al 25 de novembre, se celebra a Rabat la quarta edició de Visa for Music, el mercat més important de músiques d’Àfrica i Orient Mitjà, tota una plataforma interprofesional per al sector musical de la zona
2017/11/24 13:43:00 GMT+1

Del 22 al 25 de novembre, se celebra a Rabat la quarta edició de Visa for Music, el mercat més important de músiques d’Àfrica i Orient Mitjà, tota una plataforma interprofessional per al sector musical de la zona. Fira Mediterrània hi assisteix des d’un estand compartit amb el Departament de Cultura (mitjançant l’Institut Català de les Empreses Culturals –ICEC), gràcies  a l’acord d’intercanvi que manté amb Visa for Music dins del Pla d’Acció Estatal i Internacional 2017 del mercat manresà. L’acord de col·laboració inclou la presència mútua als respectius mercats i un intercanvi comunicatiu. Els pactes amb Visa for Music també han permès que el grup català Doctor Prats actuï aquest vespre en el marc de la programació del l’esdeveniment marroquí.

Fira Mediterrània també aprofitarà la seva estada a Rabat per participar en una reunió de l’European Forum of Worldwide Music Festivals (EFWMF), plataforma de la qual en forma part, i en una trobada amb diversos festivals africans.

Visa For Music aplega forces socials, institucionals i econòmiques al voltant de temàtiques de rellevància per al desenvolupament del sector a la regió i promou la interacció entre artistes i representants del món sencer. Hi participen més de 3200 professionals que assisteixen als 123 showcases amb 693 artistes.

Visa for Music 2 2017