Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a l’assemblea de Cofae coincidint amb la fira de Feten

Fira Mediterrània de Manresa assisteix aquest matí a l’assemblea ordinària de Cofae (Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado español), que se celebra a Gijón, en el marc de Feten, Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas. Durant la reunió es repassarà l’informe de comptes de l’entitat, es proposaran nous projectes i es renovaran els càrrec de la junta directiva.
2019/02/19 12:30:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assisteix aquest matí a l’assemblea ordinària de Cofae (Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado español), que se celebra a Gijón, en el marc de Feten, Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas. Durant la reunió es repassarà l’informe de comptes de l’entitat, es proposaran nous projectes i es renovaran els càrrecs de la junta directiva.

Feten, que se celebra enguany del 17 al 22 de febrer, reuneix programadors i distribuïdors del sector de les arts escèniques espanyols i europeus, amb l’objectiu de potenciar el mercat i oferir una plataforma d'exhibició d'espectacles, fòrum de debats, presentació de llibres, exposicions, etcètera. Propostes d’especialistes destacats en l'àmbit de les arts escèniques per a públic infantil i familiar des de diferents punts de vista, contribueixen a fer d'aquests debats un fòrum dinàmic per a l'acostament del fet teatral dirigit als / les nens / es i adolescents.

Feten2019.jpeg