Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a l’edició 2020 de l’Espai de Carrer de Viladecans

La jornada està adreçada a programadors i tècnics municipals, i consisteix a oferir, durant tot el matí, una petita mostra de dotze espectacles diferents.
2020/02/03 13:52:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assistirà demà dimarts 4 de febrer a l’Espai de Carrer, la jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que tindrà lloc al Cúbic de Viladecans. La jornada està adreçada a programadors i tècnics municipals, i consisteix a oferir, durant tot el matí, una petita mostra de dotze espectacles diferents. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara festes majors, i connectar companyies, tècnics municipals i programadors.

Entre les companyies que participen enguany a l’Espai de Carrer i que podran oferir un tastet dels seus espectacles de 20 minuts de durada aproximadament hi ha l’Anna Confetti amb A la fresca, espectacle estrenat durant la darrera edició de Fira Mediterrània.

Espai de Carrer és una coproducció de l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.