Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a l’Espai de Carrer de Viladecans

Aquesta activitat va adreçada a programadors i tècnics municipals i inclou les actuacions de 20 minuts de durada de dotze espectacles diferents.
2019/02/12 11:28:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assisteix avui, 12 de febrer, a la cinquena edició de la jornada per a la contractació d’arts de carrer Espai de Carrer de Viladecans. Aquesta activitat va adreçada a programadors i tècnics municipals i inclou les actuacions de 20 minuts de durada de dotze espectacles diferents.

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona.

El programa d’enguany inclou les actuacions d’Anna Roca, Capicua, Centre de Titelles de Lleida, Dulce Duca, Galiot Teatre, Kernel Dance Theatre, Minimons, Planeta Trampolí, Slow Olou, Vaques, Vero Cendoya i Zum-Zum Teatre.

WhatsApp Image 2019-02-12 at 12.22.55 (2).jpeg

La companyia Capicua actuant a l'Espai de Carrer