Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a l’Espai de Carrer de Viladecans

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors, i connectar companyies, tècnics municipals i programadors.
2022/02/08 16:31:48.853091 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa ha assistit aquest matí a l’Espai de Carrer, la jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que se celebra al Cubic de Viladecans. L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors, i connectar companyies, tècnics municipals i programadors. Durant tot el matí, les dotze companyies seleccionades han ofert 20 minuts d’actuació als programadors assistents.

L’Espai de Carrer és una coproducció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, que compte amb la col·laboració de Cultura-Diputació de Barcelona.

Espai de Carrer.jpg