Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la 28a edición del Womex

Fira Mediterrània de Manresa participa des d’avui 20 d’octubre i fins diumenge dia 23 al Womex, la trobada internacional més important del sector musical, i que enguany celebra la seva 28a edició a Lisboa (Portugal).
2022/10/20 12:26:00 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa participa des d’avui 20 d’octubre i fins diumenge dia 23 al Womex, la trobada internacional més important del sector musical, i que enguany celebra la seva 28a edició a Lisboa (Portugal). Fira Mediterrània hi participarà des de l’estand de Catalan Arts, al costat de 20 empreses, artistes, fires i institucions catalanes relacionades amb el sector.

La Fira aprofitarà la seva estada a Lisboa per participar a les sessions de treball organitzades per algunes de les xarxes internacionals de les quals forma part, l’European Folk Network (EFN) i el Forum of Woldwide Music Festivals (FWMF).