Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la 3a edició del Vitrin d’Istambul

Des del 3 al 7 de juliol se celebra, en el marc de l’Istanbul Jazz Festival, la tercera edició del Vitrin, la programació de showcases i trobades en xarxa adreçada als professionals del sector i centrada en la música que es fa a Turquia
2019/07/04 18:00:00 GMT+2

Des del 3 al 7 de juliol se celebra, en el marc de l’Istanbul Jazz Festival, la tercera edició del Vitrin, la programació de showcases i trobades en xarxa adreçada als professionals del sector i centrada en la música que es fa a Turquia. Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà per conèixer de prop el panorama musical d’aquest important enclavament creatiu de la Mediterrània, cruïlla d’una tradició musical molt rica i d’una vibrant escena musical contemporània.

Els showcases del Vitrin recullen totes aquestes tendències culturals amb propostes emmarcades en diferents gèneres (jazz, rock, música electrònica, sons ètnics i fusions globals). A banda de les actuacions de les bandes més emergents de Turquia, la programació del Vitrin inclou trobades en xarxa adreçades a ampliar els coneixements sobre l’escena musical turca dels professionals internacionals que hi participen. Es tracta de directors de festivals internacionals, institucions culturals, agències de contractació, promotors, segells discogràfics, periodistes musicals i productors radiofònics de tot el món.

A l’octubre, una delegació del Vitrin assistirà a la 22a edició de Fira Mediterrània, dins del Pla d’Acció Estatal i Internacional del mercat manresà.

WhatsApp Image 2019-07-05 at 10.21.12.jpeg