Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la FiM de Vila-seca

La FiM de Vila-seca (Fira de música emergent i familiar) torna des d’avui i fins al 9 de maig. Es tracta d’un esdeveniment professional que vol contribuir a dinamitzar el mercat de la música en directe, facilitar la feina dels professionals i millorar les oportunitats artístiques i comercials de grups i companyies.
2021/05/07 16:14:00 GMT+2

La FiM de Vila-seca (Fira de música emergent i familiar) torna des d’avui i fins al 9 de maig. Es tracta d’un esdeveniment professional que vol contribuir a dinamitzar el mercat de la música en directe, facilitar la feina dels professionals i millorar les oportunitats artístiques i comercials de grups i companyies. La Fira Mediterrània de Manresa hi serà per assistir a algunes de les activitats professionals previstes i per veure alguns dels concerts programats.

L’activitat professional tindrà lloc en format híbrid (virtual i presencial), i inclou activitats com pitchings, speed meetings, taules rodones, presentacions i mentories express, showcases, espais de trobada professionals i presentacions de projectes i novetats. Tant el programa professional com la programació artística estan pensades per a diferents perfils professionals, i es proposen itineraris per a cadascun d’ells: empreses de management, mànagers independents i companyies d’espectacles familiars, programadors de música, responsables de programació de campanyes escolars, audicions educatives i programacions familiars, responsables d’iniciatives i entitats dedicades al suport a la creació i a l’acompanyament artístic del talent emergent i grups i artistes emergents.