Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la Fira de Titelles de Lleida

La Fira de Titelles de Lleida, organitzada pel Centre de Titelles i l'Ajuntament de Lleida, celebra la seva 32ª edició el 30 d’abril i els dies 1 i 2 de maig.
2021/04/29 17:03:00 GMT+2

La Fira de Titelles de Lleida, organitzada pel Centre de Titelles i l'Ajuntament de Lleida, celebra la seva 32ª edició el 30 d’abril i els dies 1 i 2 de maig. Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà per veure alguns dels espectacles programats i per participar en les 13s Jornades Tècniques, integrades per espais de reflexió, debat i presentacions entorn al sector dels titelles per tal de fomentar el contacte entre professionals.

Concretament la Fira assistirà a la jornada TTPforma, coorganitzada amb la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya) i que enguany porta per lema “Quan la creació se censura”. L’objectiu de l’activitat és generar debat al voltant de la llibertat d’expressió en el sector de les arts escèniques.

WhatsApp Image 2021-04-29 at 11.15.45.jpeg