Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la jornada inaugural del Circuit Nòmada de FiraTàrrega

Es tracta d’una xarxa d’exhibició de propostes artístiques seleccionades per FiraTàrrega i que seran exhibides a diferents municipis de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol al llarg de 2021.
2021/03/12 13:35:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa ha assistit avui a la jornada inaugural del Circuit Nòmada de FiraTàrrega. Es tracta d’una xarxa d’exhibició de propostes artístiques seleccionades per FiraTàrrega i que seran exhibides a diferents municipis de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol al llarg de 2021. L’objectiu és dinamitzar el mercat de les arts de carrer per contrarestar la caiguda de contractació artística provocada per la pandèmia de la covid-19.

A la jornada inaugural s’han programat quatre espectacles (d’Àngel Duran, la Cia. Anna Confetti, el Circ Bover i El Pájaro Carpintero) i també s’ha dut a terme una reunió de treball professional amb companyies, espais d’exhibició, associacions i institucions impulsores del Circuit. Es tracta del primer Pop-Up-Pro dels que organitzarà FiraTàrrega al llarg del programa, en coordinació amb els espais còmplices, les associacions i les companyies participants, per compartir coneixement, debat i reflexió.

Aquesta oferta és l'equivalent de la programació artística de FiraTàrrega suspesa en l'edició 2020 i se selecciona a partir de les dues convocatòries artístiques de 2019, així com de les propostes artístiques aportades per les comunitats autònomes en conveni amb FiraTàrrega i d'alguns espectacles que no s'han pogut programar en diversos mercats estratègics de Catalunya durant el confinament.

El Circuit compta amb la complicitat de la COFAE (Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol), la Plataforma Arts de Carrer i les associacions professionals amb qui manté relacions estables (AADPC, ADGAE, APCC, PATEA i TTP).

Cia. Anna Confetti al Circuit Nòmada

Cia. Anna Confetti al Circuit Nòmada