Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la Jornada Professional “Camins Vius: col·laboració entre Creació i Educació”

Fira Mediterrània de Manresa ha assistit aquest matí a la trobada professional organitzada per FiraTàrrega i l’Ajuntament del Prat de Llobregat per parlar d’experiències entre arts escèniques i educació,
2021/05/10 13:32:00 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa ha assistit aquest matí a la trobada professional organitzada per FiraTàrrega i l’Ajuntament del Prat de Llobregat per parlar d’experiències entre arts escèniques i educació, la Jornada Professional “Camins Vius: col·laboració entre Creació i Educació”.

Aquesta activitat s’ha organitzat aprofitant que el Circuit Nòmada de FiraTàrrega (xarxa d’exhibició de propostes artístiques seleccionades per la fira d’arts escèniques) fa parada al municipi del Baix Llobregat amb dues companyies incloses al programa “Camins vius” del Teatre L’Artesà (creat per acostar les arts en viu a les escoles): Marlia Produccions i El Pájaro Carpintero.

Durant la trobada s’ha parlat del projecte educatiu del Teatre L'Artesà del Prat de Llobregat com a experiència de col·laboració entre centres de creació i centres educatius, com a model d’èxit per portar les arts escèniques a les escoles i que ha incorporat la creació en viu al currículum educatiu.

CircuitNòmada per Twitter i FB.jpg