Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a la trobada de l’IETM de Hull, al Regne Unit

L’IETM, International network for contemporary performing arts (xarxa internacional d’arts escèniques contemporànies), celebra des del 28 al 31 de març una trobada de tots els seus membres a Hull, Regne Unit.
2019/03/27 11:25:46.352980 GMT+1

L’IETM, International network for contemporary performing arts (xarxa internacional d’arts escèniques contemporànies), celebra des del 28 al 31 de març una trobada de tots els seus membres a Hull, Regne Unit. Fira Mediterrània de Manresa, que en forma part mitjançant Cofae (Coordinadora de fires d’arts escèniques de l’Estat espanyol), també hi assistirà.

A Hull, l’IETM explorarà la realitat de la inclusió en les societats actuals, en les seves representacions artístiques i en el procés de creació. Es tractaran temes relacionats amb la raça, l’ètnia, la fe, la discapacitat, l’edat, el sexe, la sexualitat, les diferències de classe i les barreres socials i institucionals que impedeixen que les persones participin i gaudeixin de les arts com a part integral de les societats en què viuen. Paral·lelament, també es parlarà de com cal reforçar les associacions i les col·laboracions internacionals. La programació de la trobada inclou xerrades, debats, actuacions i reunions en xarxa, entre d’altres.

Formen part de l’IETM més de 450 organitzacions d’arts escèniques i socis individuals que treballen per al sector de les arts escèniques contemporànies a tot el món.