Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a les Biennales Internationales du Spectacle (BIS) de Nantes

Organitzades cada dos anys des de 2004 per la revista La Scène, les BIS estan considerades com una de les trobades clau del sector cultural a França.
2020/01/22 09:13:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assistirà avui i demà a l’edició 2020 de les Biennales Internationales du Spectacle (BIS) de Nantes, cita de referència per a les arts en viu a França.

El saló d’expositors està dividit en diferents zones: els expositors artístics, els equipaments i serveis, els centres de formació per als professionals del sector cultural, els mitjans i representants del món editorial, els organismes professionals i els organismes de protecció social dels agents culturals.

Organitzades cada dos anys des de 2004 per la revista La Scène, les BIS estan considerades com una de les trobades clau del sector cultural a França i la única amb poder de convocatòria per reunir durant cada edició més de 13.000 participants i 350 expositors de mitjana.

WhatsApp Image 2020-01-22 at 11.18.41.jpeg