Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix a Trapezi i participa a les #ConversacionesCOFAE

Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya, celebra els seus 25 anys convertint novament la ciutat de Reus en l'epicentre del món de l circ.
2021/05/13 10:32:55.565254 GMT+2

Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya, celebra els seus 25 anys convertint novament la ciutat de Reus en l'epicentre del món de l circ. Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà i aprofitarà l’estada a Reus per participar en una de les activitats adreçades al públic professional, la conversa "La presencialitat, un valor irreemplaçable", organitzada per Cofae (Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol).

Aquesta activitat se celebra avui 13 de maig en format digital i presencial i va adreçada als diferents agents del sector amb l’objectiu de reflexionar sobre la importància de la presencialitat en les arts escèniques com a valor irreemplaçable. La premissa és que l’aplicació de dispositius digitals de manera habitual en els projectes, no pot desvirtuar el valor presencial i d'intercanvi i tampoc pot substituir plenament les accions. Les intervencions digitals poden complementar o enriquir, però mai substituir les accions en directe. Es tracta de la primera activitat inclosa dins les #ConversacionesCOFAE, trobades en línia amb professionals del sector per parlar de temes d’actualitat que poden ser estimulants.

La fira del circ arriba després d'haver hagut de suspendre l'edició del 'Trapezi en Viu' l'octubre passat a causa de la pandèmia. Enguany, torna a apostar pel talent de casa, amb una programació integrada exclusivament per companyies catalanes i espanyoles. Durant cinc dies, del 12 al 16 de maig, més d'una trentena de companyies mostraran el talent del millor circ contemporani actual amb nous espectacles i reestrenes.