Fira Mediterrània assisteix a Trovam!, fira musical del País Valencià

Del 9 al 12 de novembre es va celebrar a Castelló de la Plana la 5a edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend, lʼesdeveniment musical que anualment dona a conèixer la vitalitat de la música valenciana i serveix de lloc de trobada professional del sector
2017/11/15 14:32:00 GMT+1

Del 9 al 12 de novembre es va celebrar a Castelló de la Plana la 5a edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend, lʼesdeveniment musical que anualment dona a conèixer la vitalitat de la música valenciana i serveix de lloc de trobada professional del sector. Fira Mediterrània ha assistit per aprofundir en el coneixement del panorama musical del País Valencià, i entre altres activitats, ha participat en la presentació de la plataforma 4 Vents, Xarxa de Fires Musicals de la qual en forma part, juntament amb Trovam, Fira B i Mercat de Música Viva de Vic.

Trovam! és el certamen professional més important de la indústria musical al País Valencià, amb una programació que inclou actuacions en directe, debats, conferències i una destacada presència de programadors, músics, promotors, mànagers i tots els agents que formen part de la cadena de valor musical.

Dins el Pla d’acció estatal i internacional de Fira Mediterrània, Belda & Sanjosex van actuar a la Plaça de l’Hort dels Corders durant la tarda de dissabte, que l’organització va dedicar a la cultura popular, i que també va acollir una exhibició de muixerangues i l’actuació dels Urbàlia Rurana.

Trovam 2017