Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània assisteix al Primavera Pro

Des del 2 al 4 de juny se celebra a l’Auditori del CCCB l’edició 2021 del Primavera Pro, les activitats incloses al Primavera Sound, adreçades a professionals del sector musical i sonor i d’altres sectors propers (com ara el tecnològic, l’audiovisual, del màrqueting i de la consultoria), entre d’altres.
2021/06/04 11:49:53.120757 GMT+2

Des del 2 al 4 de juny se celebra a l’Auditori del CCCB l’edició 2021 del Primavera Pro, les activitats incloses al Primavera Sound, adreçades a professionals del sector musical i sonor i d’altres sectors propers (com ara el tecnològic, l’audiovisual, del màrqueting i de la consultoria), entre d’altres. Fira Mediterrània de Manresa hi participarà. Les activitats es duen a terme en format presencial, però es poden seguir també via streaming, per la qual cosa l’esdeveniment professional ha modificat la seva nomenclatura tradicional per Primavera Pro Hybrid 2021. El Primavera Pro inclou diferents activitats, com jornades professionals, conferències i showcases, entre d’altres.