Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània de Manresa assisteix al Vitrin de Turquia

Del 27 al 30 de juny se celebra a Istanbul la segona edició del Vitrin, showcase de música contemporània de Turquia, i Fira Mediterrània de Manresa hi serà present entre els delegats internacionals.
2018/06/29 12:15:28.792476 GMT+2

Del 27 al 30 de juny se celebra a Istanbul la segona edició del Vitrin, showcase de música contemporània de Turquia, i Fira Mediterrània de Manresa hi serà present entre els delegats internacionals. La programació del Vitrin inclou les actuacions d’algunes de les millors noves formacions musicals de Turquia, diverses trobades en xarxa i reunions amb actors clau de la indústria de la música local.

El Vitrin se celebra en el marc de l’Istanbul Jazz Festival, el festival més gran que es fa al país, amb 25.000 visitants i més de 50 actuacions de jazz, rock, pop, reggae, funk i músiques del món, organitzat per la Istanbul Foundation for Culture and Arts (IKSV). La visita de la Fira al Vitrin enceta una relació d’intercanvi amb l’entitat organitzadora, que a l’octubre implicarà la visita d’una representació de l’esdeveniment turc al mercat manresà.

WhatsApp Image 2018-06-27 at 23.46.17.jpeg