Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània entrega el premi Zirkólika al millor espectacle de circ de carrer a Mumusic Circus

Ahir al vespre es van lliurar en el marc de La Nit de Circ la novena edició dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.
2018/12/20 12:40:0.651072 GMT+1

Ahir al vespre es van lliurar en el marc de La Nit de Circ la novena edició dels Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya. Durant la gala, Fira Mediterrània de Manresa va fer entrega del premi al millor espectacle de circ de carrer, que va ser per a Flou Papagayo de la companyia Mumusic Circus. El jurat ha triat aquest muntatge per la seva originalitat, per la fusió harmònica de la música i el circ i per la manera fresca i diferent de fer participar el públic. Aquest espectacle formarà part de la programació de la propera edició de Fira Mediterrània, que se celebrarà del 10 al 13 d’octubre de 2019.

Els Premis Zirkólika tenen com a objectiu promocionar el circ; dignificar i contribuir a la seva professionalització i la dels artistes i companyies de circ català; donar visibilitat a tots els espectacles de qualitat creats i produïts a Catalunya; cohesionar el sector; obrir circuits d’exhibició, i mostrar el seu potencial. La vetllada, celebrada a El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, és un punt de trobada per a tots els actors relacionats amb el món del circ.

Mumusic.jpg