Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània forma part de la delegació catalana que participa a la biennal CINARS del Quebec

Fira Mediterrània de Manresa assisteix aquests dies a la Biennal CINARS, un dels mercats d’arts escèniques internacionals més importants del món, que se celebra aquests dies a Montreal (Quebec).
2022/11/09 13:55:17.618611 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assisteix aquests dies a la Biennal CINARS, un dels mercats d’arts escèniques internacionals més importants del món, que se celebra aquests dies a Montreal (Quebec). La Fira forma part de la missió organitzada conjuntament pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la seva marca d'internacionalització Catalan Arts i l'Institut Ramon Llull. A l’expedició catalana hi participen 20 professionals del sector.

El CINARS se celebra bianualment des de 1984 a Mont-real i és un dels aparadors internacionals i esdeveniments de networking més importants del món. La 20a edició de la fira se celebra del 7 al 12 de novembre, després de dues edicions exclusivament celebrades en format digital amb motiu de la pandèmia.

WhatsApp Image 2022-11-08 at 20.28.43.jpeg

Una part de la delegació catalana al CINARS