Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània parlarà de la seva activitat a la Fira de Titelles de Lleida

Des del 29 d’abril i fins l’1 de maig se celebrarà la 33a edició de la Fira de Titelles Lleida, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l’Ajuntament.
2022/04/28 13:26:45.904522 GMT+2

Des del 29 d’abril i fins l’1 de maig se celebrarà la 33a edició de la Fira de Titelles Lleida, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l’Ajuntament. Durant quatre dies, amb la programació d’aquesta plataforma de mercat i difusió artística per als professionals del sector, els carrers, places i teatres de la ciutat s’ompliran de propostes artístiques relacionades amb el món dels titelles. Fira Mediterrània de Manresa hi assistirà per conèixer les novetats artístiques i per presentar la Fira en el marc de les 14s Jornades Tècniques, que se celebren divendres 29 d’abril al Conjunt Monumental Turó Seu Vella. Les Jornades concentren les activitats de reflexió, debat i presentacions entorn al món dels titelles adreçades als professionals acreditats.

La Fira de Titelles de Lleida és el principal punt de trobada a Catalunya per a les entitats creatives, divulgatives o professionals relacionades amb aquest camp artístic, sense minimitzar la importància del valor festiu que comporta la presència del públic als espectacles programats. La Fira congrega cada any una mitjana de vint companyies i més de 300 professionals acreditats.