Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a l’expedició catalana per participar als festivals de novembre al Quebec (Canadà)

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva marca d’internacionalització Catalan Arts!, i l’Institut Ramon Llull, han organitzat una missió al Quebec durant el mes de novembre per facilitar la participació de professionals catalans a la Biennal d’arts escèniques i música CINARS, els festivals de música M pour Montréal i Mundial Montréal.
2018/11/15 13:30:00 GMT+1

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la seva marca d’internacionalització Catalan Arts!, i l’Institut Ramon Llull, han organitzat una missió al Quebec durant el mes de novembre per facilitar la participació de professionals catalans a la Biennal d’arts escèniques i música CINARS, els festivals de música M pour Montréal i Mundial Montréal. Fira Mediterrània forma part de l’expedició per participar en la una sessió d’Speed Meetings al festival Mundial Montréal, prevista per al dia 14 de novembre, i en la conferència “Catalonia, a Thriving Land for Music”, sobre el panorama musical català, que tindrà lloc el 16 de novembre en el marc dels dos festivals de música. L’objectiu de la conferència és donar a conèixer els mercats estratègics de Catalunya i compartir informació amb els professionals internacionals sobre l’escena musical catalana i sobre com accedir-hi. En aquesta activitat, a banda de Fira Mediterrània, també hi participaran el Mercat de Música Viva de Vic i Time Out Barcelona.

El festival Mundial Montréal celebra la 8a edició i és un dels esdeveniments musicals de referència d’Amèrica del Nord. Amb un extens programa especialment dedicat a les músiques del món, aplega anualment nombrosos professionals de la música, sobretot del Quebec, Canadà i dels Estats Units.

El festival M pour Montréal celebra la 13a edició i és una trobada professional en format de conferència i festival que s’ha consolidat com a un dels esdeveniments de nova música de referència internacional i central en la vida cultural de Montreal.

El CINARS és un dels punts de trobada internacionals de les arts escèniques més importants del món. Des del 1984, sol reunir biennalment a Montreal uns 1500 professionals de més de 40 països, es presenten uns 360 espectacles i es programen més de 20 showcases oficials per a públic professional.

WhatsApp Image 2018-11-14 at 16.23.12.jpg

Speed Meetings al Mundial Montréal