Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a la jornada sobre cançó en llengües minoritàries organitzada per la Universitat de Marsella

La jornada té l’objectiu de reflexionar sobre l’estat de la cançó en llengües minoritàries dins l’espai del nord de la Mediterrània.
2021/12/16 11:19:00 GMT+1

El director artístic de la Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Fosas, participa demà a la taula rodona sobre cançó en llengües minoritàries que tancarà la Jornada d’estudi CAER-Les Ondes du Monde “Le chanson contemporaine en langues minories, ancrage local et perspective multiculturelle” (Cançó contemporània en llengües menors, arrel local i perspectiva multicultural), que se celebra en format online organitzada per la Universitat de Marsella.

La jornada té l’objectiu de reflexionar sobre l’estat de la cançó en llengües minoritàries dins l’espai del nord de la Mediterrània. Fosas compartirà taula amb representants del Cirdoc-Institut Occitan de cultura, el Festival Les Suds d’Arles i el Sun Festival: Euroepan Festival of Peforming Arts in Minority Languages, d’Itàlia.

La participació de Fira Mediterrània ha estat possible gràcies a l’Institut Ramon Llull.