Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a la presentació del projecte euroregional “La Passarel·la” al Palma Folk

Fira Mediterrània, líder del projecte, participarà concretament, juntament amb Le Silo, a les Jornades de Música Popular que tindran lloc el 7 de novembre a partir de les 17h.
2019/11/06 12:53:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa participa a la Setmana de la Cultura Popular del Palma Folk a Palma de Mallorca com a part del projecte euroregional de mobilitat artística “La Passarel·la. Connectant els sectors de les músiques i del món de l’Euroregió”, al qual també participen l’Ajuntament de Palma i el centre de creació occità Le Silo.

Fira Mediterrània, líder del projecte, participarà concretament, juntament amb Le Silo, a les Jornades de Música Popular que tindran lloc el 7 de novembre a partir de les 17h. L’activitat començarà amb el debat “Qüestionant els models: nous temps, noves maneres de relacionar-se?”, durant el qual es presentarà el projecte euroregional i els models que segueixen la Fira i Le Silo. Tot seguit, es debatrà sobre la situació actual de la música popular a Palma i es dibuixaran reptes de futur, sota el lema “Creació Folk: oportunitats, necessitats i desitjos”. Les jornades es tancaran amb l’actuació del grup de tecno-folk occità Chekidjy.

Més informació

cartell Palma Folk.jpeg