Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a la Trobada d’agents de cultura popular de la Selva

La trobada també comptarà amb la participació de del Festival Ésdansa, el Festival Càntut, la Colla gegantera de Caldes de Malavella Gegants de Caldes i l’Esbart Joaquim Ruyra.
2022/03/17 12:04:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa participa avui a la Trobada d’agents vinculats a la cultura popular de la Selva organitzada per Selva Cultura. La trobada tindrà lloc a partir de les 18 h a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners i també comptarà amb la participació de del Festival Ésdansa, el Festival Càntut, la Colla gegantera de Caldes de Malavella Gegants de Caldes i l’Esbart Joaquim Ruyra.

Es tracta d’un espai de trobada dels agents i dels projectes del territori durant la qual podran conversar amb altres propostes inspiradores que parteixen de l’arrel tradicional com a mitjà d'expressió i difusió, com és el cas de la Fira Mediterrània. Durant la jornada es presentaran  iniciatives culturals del territori i des d'un enfocament pràctic, s’exploraran sinèrgies de treball i col·laboració entre els assistents.

La jornada s'adreça a personal tècnic dels àmbits de cultura, festes, joventut, ciutadania i participació; juntes directives i persones associades a entitats culturals.

En els darrers anys, Selva Cultura ha impulsat diferents projectes vinculats a les arts escèniques, visuals i la música, però que, fins ara, no s'han connectat amb l'escena de patrimoni o de cultura popular. Aquesta nova línia de treball vol avançar en paral·lel amb la comunitat d'agents vinculats a la cultura i  posar en valor el sector cultural-creatiu en totes les seves manifestacions artístiques i llenguatges creatius.

Aquest projecte forma part del Programa comarcal per l’impuls integral de la cultura com element de desenvolupament local als municipis de la Selva i vol ser una eina més dirigida a posar en valor la cultura com a mitjà per fomentar la dinamització econòmica i social dels municipis selvatans que compta amb el suport de la Diputació de Girona.