Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a la trobada de responsables i personal tècnic de programació cultural municipal

Avui hem presentat algunes de les coproduccions de Fira Mediterrània de Manresa a la Trobada de responsables i personal tècnic de programació cultural municipal, que organitza la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.
2021/04/28 15:31:00 GMT+2

Avui hem presentat algunes de les coproduccions de Fira Mediterrània de Manresa a la Trobada de responsables i personal tècnic de programació cultural municipal, que organitza la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. A la Trobada, que s’ha celebrat en format virtual, també s’han presentat el Teatre Lliure, altres fires d’arts escèniques i música (FiM de Vila-seca; Fimag, Fira de Màgia; FiraTàrrega, i Mercat de Música Viva de Vic) i les jornades d’ARC “Programacions segures en temps de pandèmia”, entre d’altres.

Aquesta activitat està inclosa dins el Programa.cat, el sistema d’ajuts que permet que el Departament de Cultura i les diputacions catalanes donin suport a les programacions estables d’arts escèniques i música municipals.

WhatsApp Image 2021-04-28 at 10.53.36.jpeg