Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa en l'edició 2019 del Womex

Fira Mediterrània de Manresa assisteix des d’avui i fins diumenge 27 d’octubre al Womex 2019, la fira internacional més important dedicada a les músiques del món, que enguany se celebra a Tempere (Finlàndia).
2019/10/23 13:46:00 GMT+2

Fira Mediterrània de Manresa assisteix des d’avui i fins diumenge 27 d’octubre al Womex 2019, la fira internacional més important dedicada a les músiques del món, que enguany se celebra a Tempere (Finlàndia). Ho farà des de l’estand organitzat per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) sota la seva marca d’internacionalització Catalan Arts-Music, al costat d’altres vint empreses, artistes, fires i institucions catalanes.

El Womex és la trobada més gran de l’escena musical mundial, amb un extens espai firal, ponències i concerts, i aplega a més de 2.400 delegats de més de 90 països. Fira Mediterrània aprofitarà la seva estada a Finlàndia per reunir-se amb professionals del sector i per veure diferents showcases. Destaquen la participació en la trobada del dia 24 d’octubre al matí de socis del Forum of Worldwide Music Festivals, plataforma de la qual forma part la Fira, i la trobada de networking organitzada a l’estand de Catalan Arts per afavorir els contactes professionals, prevista per divendres 25 a les 13:30.

WhatsApp Image 2019-10-24 at 18.38.07.jpeg