Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a les activitats de les Jornades Professionals Fira B! PRO a les Illes Balears

Avui 11 de novembre arrenca la 6a edició del mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears Fira B!, que se celebrarà fins al diumenge 14 de novembre a Palma (Mallorca) amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar les darreres i més representatives creacions dels artistes de les Balears.
2021/11/11 13:42:57.427418 GMT+1

Avui 11 de novembre arrenca la 6a edició del mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears Fira B!, que se celebrarà fins al diumenge 14 de novembre a Palma (Mallorca) amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar les darreres i més representatives creacions dels artistes de les Balears.

Dins del marc del mercat balear, Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa, participarà demà 12 de novembre, d’11.30 h a 12.15 h, com a ponent a la conferència “Teixir xarxes: construint sinergies i interaccions en arts escèniques”, i a les sessions d’speed meetings “Coneix els festivals, les fires i les sales” de dissabte 13 al matí. Aquestes activitats formen part de les Jornades Professionals Fira B! PRO, punt de trobada entre professionals especialitzats del sector i els creadors del món de la música i les arts escèniques.