Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a les Jornades CREA de la TTP

Demà a la tarda, el director artístic de Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Fosas, participarà a les X Jornades CREA a Can Mogent (Llinars del Vallès) que organitza la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics).
2021/09/13 13:04:23.068574 GMT+2

Demà a la tarda, el director artístic de Fira Mediterrània de Manresa, Jordi Fosas, participarà a les X Jornades CREA a Can Mogent (Llinars del Vallès) que organitza la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics).

Les jornades tindran lloc els dies 14 i 15 de setembre i contemplen tres possibles itineraris simultanis: un de creació, un de gestió / producció i un de debat i reflexió. La participació de Jordi Fosas està emmarcada en aquest darrer itinerari, al qual hi participaran altres direccions artístiques dels mercats estratègics. Durant el debat Fosas parlarà sobre el sector del públic familiar en relació a la Fira Mediterrània. Les jornades estan adreçades a professionals de les arts escèniques.