Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa a Madrid a l’Assemblea General de Cofae

Fira Mediterrània de Manresa assisteix avui a Madrid a la primera assemblea presencial de Cofae (Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas dels Estado español) que es fa des d’abans que esclatés la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de la Covid-19.
2021/11/29 12:51:00 GMT+1

Fira Mediterrània de Manresa assisteix avui a Madrid a la primera assemblea presencial de Cofae (Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas dels Estado español) que es fa des d’abans que esclatés la crisi sanitària provocada per la pandèmia mundial de la Covid-19. Es tracta de l'Assemblea General de tancament d'aquest any 2021. Per la tarda, l’assemblea donarà pas a una jornada de reflexió per analitzar i reflexionar sobre els temes que preocupen i interessen als membres de la coordinadora, amb l’objectiu d’oferir formació i reforçar els processos propis de les fires associades.

WhatsApp Image 2021-11-29 at 11.17.54 AM.jpeg