Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa al Womex 2021

Fira Mediterrània de Manresa hi participa des de l’estand de Catalan Arts (de l’Institut Català de les Empreses Culturals –ICEC- del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya).
2021/10/29 13:57:00 GMT+2

Després d’haver celebrat la darrera edició en format digital, el Womex (Worldwide Music Expo) celebra l’edició 2021 del 27 al 31 d’octubre a la ciutat de Porto (Portugal) en format presencial. Fira Mediterrània de Manresa hi participa des de l’estand de Catalan Arts (de l’Institut Català de les Empreses Culturals –ICEC- del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya). El Womex és una de les principals trobades de l'escena musical mundial, amb un programa que inclou xerrades, pel·lícules, premis i showcases. La Fira també té presència al Womex des de l’estand del Forum of Worldwide Music Festivals, com a membre de la xarxa internacional de festivals.

WhatsApp Image 2021-10-29 at 12.08.43.jpeg