Aquest web utilitza galetes (cookies) per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes la seva utilització. Accepto | Més informació

Fira Mediterrània participa en unes jornades sobre arxius sonors i creació contemporània a Galícia

Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa, participarà a les jornades “O que non se escribe. Arquivos sonoros e creación contemporánea” (El que no s’escriu. Arxius sonors i creació contemporània), organitzades a Santiago de Compostela (Galícia) per Luneda Producións i que se celebren des del 24 al 27 de març.
2021/03/24 16:44:22.292192 GMT+1

Jordi Fosas, director artístic de Fira Mediterrània de Manresa, participarà a les jornades “O que non se escribe. Arquivos sonoros e creación contemporánea” (El que no s’escriu. Arxius sonors i creació contemporània), organitzades a Santiago de Compostela (Galícia) per Luneda Producións i que se celebren des del 24 al 27 de març. Es tracta d’unes jornades d’aprenentatge i experimentació sobre el patrimoni sonor, una posada en comú dels projectes més actuals al voltant de la música tradicional des d’una perspectiva que és pròpia i global. El projecte se centra en el procés que va des del més antic fins al més contemporani.

En el marc d’aquestes jornades, Jordi Fosas participarà virtualment a la trobada de divendres 26 de març, a les 18 h, per analitzar el mercat professional per a projectes de creació a partir de la música tradicional. L’activitat també comptarà amb la participació de Julio Gómez, de Sinsalaudio; Ramom Almuinha, de aCentral Folque, i Xavier Campos, de Cultura de la Diputació de la Corunya.

Entre altres activitats, les jornades “O que non se escribe” inclouen la xerrada “Intel·ligència artificial i música tradicional”, a càrrec de Carlos Martorell, un dels autors, juntament amb Adrià Grandia i Marc Vilajuana, d’Acte de fe, coproducció de Fira Mediterrània, FiraTàrrega, el Festival Eufònic, Konvent i Convent d’Alcover, estrenat a la darrera edició de la Fira. La xerrada tindrà lloc en format virtual dissabte 27 de març a les 17 h.

imaxe_oquenonseescribe.jpg